Organik Ziyaretci Kazanma



Web sitenize ziyaretçi çekmekte zorlanıyor musunuz? Web sitenizi yeni açtınız ve tanıtmak mı istiyorsunuz? Sitenize gelen ziyaretçiler Yorum Yapmadan çıkıyorlar mı? İşte bu sorunlarınıza çare olacak Organik Hit kazanmanın bir yolu var.


Organik Hit Kazanma Yolları

Benimde kullandığım ve özelliklerinden dolayı herkese tavsiye ettiğim bir Organik Hit Sitesi tanıtacağım. Öncelikle özelliklerinden bahsedeğim. Neler var bu Organik Hit Sitesinde derseniz kısaca anlatayım. Sitenize Türk Organik ziyaretçi kazandırabilirsiniz, yazılarınıza garantili ve konu ile ilgili sayısız yorum alabilirsiniz, istediğiniz sayıda tanıtım yazısı yazabilir Backlink alabilirsiniz. Bitti mi? tabiki hayır kazanmış olduğunuz ziyaretçiler Google Analytics 'te gizli olarak görünür. Bazı oyunlar ile puan kazanabilir bunları dilediğiniz gibi harcaya bilirsiniz. 

Web sitenize Organik Ziyaretçi çekmenin yanı sıra bu sistemi para kazanmak içinde kullanabilirsiniz. Sistemde iki tür üyelik bulunmakta ve bu sizin tercihinize bırakılıyor. Dilerseniz Web Sitenize Organik Türk Ziyaretçi çekebilir, dilerseniz belli miktar topladıktan sonra nakit talep edebilirsiniz. 

Siteyle ilgili pek sorun yaşamadım açıkçası ancak yaşanacak sorunlar için destek sorunsuz iletişim kolay ve dönüş gayet hızlı. 

Site ile ilgili bazı kanıtlar göstermek istiyorum ki bunların başında Yazınıza Yorum Yaptırma kısmı bir çok Web sitesi sahibinin vazgeçilmez artılarından biri SEO açısından önemi yüksek bir özellik. Kendi yazıma yaptırdığım yorumları görmek için TIKLAYIN gördüğünüz gibi bir çok yorum ve her yorum konuyla alakalı. 

Bu açıklamaların ardından vereceğim linkten dilerseniz ziyaretçi kazanmak, dilerseniz gelir elde etmek için  sisteme kayıt olabilirsiniz. 

Sisteme kayıt için TIKLAYIN 

Umarım kayıt olduğunuz siteden memnun kalırsınız. Bu ve benzeri paylaşımların artması için bağlantı linklerine tıklamanızı rica ederim. Kayıt işlemi sırasında ref kodumu silmezseniz de sevinirim. 

Bol ziyaretçi çok yorumlu yazılar dilerim.